Зарегистрирован: 09 окт 2015, 19:40 Сообщений: 682 Откуда: Борисполь
Мото: Honda NT 700V
Тел.: (067) 75два-три4-97
Класс! Очень органично сматрится! И как мотоциклист, который откатал много тысяч км на ИЖе с коляской, могу теперь только восхищаться решению с шаровыми опорами!!!
_________________ Не бойся, что не получится. Бойся, что не попробуешь.
Спасибо уважаемые форумчане за добрые слова. Игорь, только при очень крутом повороте слегка прислоняются. Если ездить без них, или поставить поменьше, то можно в поворотах закладывать намного больше, но не обязательно.. И в принципе когда есть коляска- центральные кофры не так важны. Но внешне мне с кофрами нравится больше Юра, спасибо. Мне несколько раз задали вопрос, шел ли он с завода с коляской? Позже выложу технические моменты, как светло с работы приеду .
_________________ Главное не цель, главное дорога к цели
В кінці січня цього року придбав собі Honda deauville 650 2002 року (версія з комбінованою тормозною системою). По їзді мотоцикл супер, вітрозахист тут відмінний. Розхід палива залежить від режиму ,по місту від 5 літрів( якщо їхати з потоком авто),а при динамічній їзді (перший з світлофора) до 6 літрів. По трасі засікав,як їздив в Київ і назад у Львів за 1 добу. При крейсері 100-110 4.4 літра (Загрузка 2 людей і речі). При крейсері 160 6.6 літра/100 км. Лию 95 бенз. Підвіска досить жорстка, мот любить хороший асфальт.
Зарегистрирован: 19 май 2012, 08:33 Сообщений: 474 Откуда: г. Хмельницкий
Мото: Honda Steed 400
Тел.: 0965661304
Девиль - шикарный мот, каталась на нем пассажиром с мужем, когда у него еще своей Диверсии не было. Диван, корабль, круизный лайнер, реально он обалденен.
https://drive.google.com/file/d/1L5thSQ ... p=drivesdk В самому кінці відео в дзеркалі видно, телефон тримаю на рівні шиї. [img]https://drive.google.com/file/d/1-6ir3nyyxKSX7bczvQhzPh-_dW7Nao6z/view?usp=drivesdk%20%20%20т[/img]
Вирішив я наприкінці минулого року купити інший мот,так як інвейдер 250 давно приївся.Почав шукати,і спочатку розглядав тільки чопери і круізери. Сузукі мараудер 800, драгстар 650,шедоу 750. На роботі простудився,і мав запалення сухожилка над колінною чашечкою.Мотосезон був під загрозою.Вирішено було шукати мото з прямою посадкою,і максимальним вітрозахистом ( і обовязково в області колін). Так я переглядаючи сайти з продаж,наткнувся на Honda deauville 650. Продавався він якраз у Львові.Взяв дружину та і махнув подивитися/примірятися.Мот був на 3+,але сильно сподобався дружині.та і мені в цілому (модель,а не конкретний екземпляр).Хоча на дворі середина січня,проте тестдрайв на великій парковці під торговим центром мені дав зрозуміти,що такий мот мені підходить.Посадка рівна,все закрите від обдуву,кофри,ну і головне кардан. Ну а далі були пошуки інфи про дану модель,особливості і болячки.Остаточно переконався в виборі моделі,після відео обзору.(відео нижче). Тоді були пошуки девіля у відмінному стані,і через тиждень мот вже був в мене в гаражі). [youtube]https://youtu.be/bzD7RXEoTOw[/youtube]
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 21