Зарегистрирован: 19 май 2012, 08:33 Сообщений: 474 Откуда: г. Хмельницкий
Мото: Honda Steed 400
Тел.: 0965661304
Буду вдячна за посилання на цей сайт Бо на форумі тепло та душевно, але складність прикріплювання фоток до повідомлення нівелює це все(( Бо я 99% часу тут з телефону. А з телефону це незручно.
Буду вдячна за посилання на цей сайт Бо на форумі тепло та душевно, але складність прикріплювання фоток до повідомлення нівелює це все(( Бо я 99% часу тут з телефону. А з телефону це незручно.
Дарино то зображення з мого Фейсбуку у розмірі 800Х450, нажаль я не знаю надійного сайту для заливки фото зображень.
Шкода... У мене фейсбук закритий для не-друзів, тож купа людей, я так розумію, просто не бачитиме тут з нього фото. Ну ок,може ще з'являться якісь нормальні українські хостінги.
Я їздила на ГС500 зі звичайним рулем, у мене за 60 км заболіли КОЛІНА. В плані рівності спини так, все норм, но ноги зігнуті дуже сильно назад. А на сібісі з колінами все норм... так, трохи треба тягнутися до руля, у неї більший, довший бак. Но цей нюанс легко вирішується проставками
Так, я переходжу в нову тему, а поки що прощальний пост про мого Стіда) Моя перша з ним зустріч:
Вложение:
Я меряю Стида в Виннице1.jpg [ 101.43 KiB | Просмотров: 4622 ]
З ним пов'язан цілий етап мого життя!) Стільки емоций! І нервів трошки теж) З тими карбюраторами сраними. І емоцій від чопперності, хрому, прямоточного бу-бу-бу, тяжкості і валкості, відчуттів, що їдеш на корові, яку ще треба попросити в поворот... )) Я дійсно мега насолоджувалась ним ці роки, і навіть пустила сльозу, коли ми завершили оформлення документів Прощання, але, сподіваюсь, ми ще побачимось!!!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 23