Зарегистрирован: 19 май 2012, 08:33 Сообщений: 474 Откуда: г. Хмельницкий
Мото: Honda Steed 400
Тел.: 0965661304
Спасибо!) Не едем, денег совсем нет, мы только-только с моря вернулись (правда, я там пассажиркой была), кстати раз уж к слову пришлось - то вот, может, кому интересно будет... [youtube]https://youtu.be/YRwP9mqb4r4[/youtube]
Катаемся по окрестностям, продолжаем наслаждаться уже заметно уходящим летом. Ночи холодные, дни прохладные, скоро осень, и единственный позитивный момент в ней - это отсутствие необходимости снова идти 1 сентября в школу
Появились мысли снять со Стида багажник со всеми кофрами, и пофрантить какое-то время на "голом" моте) Он же, зараза, в стоке тоже очень красивый Но ветровик снимать не хочу. На фоне разгруженной задницы поднятый им перед будет смотреться ещё более по чопперному Кофры удобны, очень, всегда найдётся, что в них положить, будь-то куртка, продукты из супермаркета, или бутылка воды. А рюкзак на спине я принципиально не хочу. Но ради красоты придётся потерпеть неудобства какое-то время
Да... Без кофров он красив! А, самое главное, ни единого постороннего шума) Ничего не скрипит, не грохочет, не рыпит, прям создаётся впечатление, что сидишь в кресле, а тебе кино про дорогу показывают, и звуковая дорожка с буботящим тандерхедером))
Но! Как же без кофров неудобно!!! Сразу же столкнулась с тем, что некуда ни шлем пассажирский положить, ни еду потом, ни бутылку воды, и даже цепь для привязывания мота пришлось надеть через плече Неудобно) но кайфово) но неудобно )
Спасибо Ну про пин-ап это громко сказано, но... Да... Типа того) Для пин-апа макияж нужен, а как-то не до него было, спонтанно так сорвались да поехали фоткаться, пока тепло Хотелось что-то в таком американском стиле)) А прическа действительно в цвет Стида она ещё когда слегка выцветает, то вообще бирюзовой становится, один в один))
Прийшла пора попрощатися з моїм улюбленим коником) Я його не перестала любити, але почало з'являтися бажання чогось більш універсального. Я покаталася на Диверсії чоловіка (зависока), на сузукі ГС500 (ноги сильно закинуті назад, невдобно), в планах ще затестити Сібіху500 і Кавасакі ЕР5. Але схиляюсь до Сібіхи, в пластіку, з мордою, і ще три кофра на неї, і буде товстожопий турист. Якось так)
Хто слідкував за мною і моєю темою, в курсі, що в мене моти завжди вилюблені по всім фронтам, обслужені по повній програмі) Конкретно в Стіду вилікувані всі возрасні болячки, а також навішано багато додаткових ніштяків.
Так що якщо хтось шукає офігенний доглянутий чоппер/круізер - велком) І друзям розкажіть. Мот заслуговує на хороші руки, і щоб його любили так само, як я!!!
Останнім часом щось ось таке при спробі вставити картинку у вигляді ВВ-кода. І коли пост про продаж робила, і зараз ось знову. Можна якось це відремонтувати? Прикріпляти картинку в повідомлення не зручно, її треба вручну в 500 пікселів переводити, а з телефона це дуже не дуже....
Дарья заливайте свої фото на ресурси які генерують ВВ коди у розмірі 800Х600, або взагалі щось генерують, останнім часом посипались вони як листя на вітрі особливо ресурси з рашистської педерації, тому питання не до налаштувань форуму ми працюемо в звичайному режимі.
наприклад адреса ресурсу на який ви заливали фото https://i116.fastpic.org нажміть, сайт працюе ?
Дивно. Сайт орг, і завжди я ставила стискання картинки до 800х600. І раніше завантажені фото так і висять, нікуди не ділись. Ну ок. https://fastpic.org/
Я витратила зараз хвилин двадцять на те, щоб знайти хоч якийсь. Не працює. Ні юа, ні орги. Хотіла написати пост про прощання зі Стідом, викласти фотку з найпершої зустрічі з ним, і останню... Ну ніт так ніт.
Дивно. Сайт орг, і завжди я ставила стискання картинки до 800х600. І раніше завантажені фото так і висять, нікуди не ділись. Ну ок. https://fastpic.org/
Я витратила зараз хвилин двадцять на те, щоб знайти хоч якийсь. Не працює. Ні юа, ні орги. Хотіла написати пост про прощання зі Стідом, викласти фотку з найпершої зустрічі з ним, і останню... Ну ніт так ніт.
Ваші фото висять і нікуди не дулись бо вони у кеші В остальному дійсно дивно, у попередньому повідомленні ви прикріпили зображення у своему пості і це працюе бо зображення не залежить від сторонніх сайтів, але такі зображення вас не влаштовують і в останньому повідомленні продовжуеться претензія до роботи нашого форуму, процитую ваші слова "Ну ніт так ніт"
я особисто заливаю фото 800х600 на форум у вікні повідомлення а потім прикріпляю до повідомлення у потрібному порядку, все працюе і нікуди не діваеться бо давно зрозумів що всі сторонні сайти для фотографій час від часу кудись зникають а з ними зникають і фотографії на сайті, всякі яндекси і друга російська херня давно заблоковані Україною. Тому як працювати з форумом особисто ваш вибір
Претензій до форуму у мене немає, "ніт так ніт" стосується незручності спочатку вручну редагувати і стискати через редактори кожну фотку, а потім по одній заливати,що вимагає надто багато часу. Дяки за відповідь.
Претензій до форуму у мене немає, "ніт так ніт" стосується незручності спочатку вручну редагувати і стискати через редактори кожну фотку, а потім по одній заливати,що вимагає надто багато часу. Дяки за відповідь.
Дарино для прикладу перевірив сторонній сайт та ВВ коди зображення як видно все працюе, якщо працюе сторонній сайт.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 21