Мот красавец просто! И едет, ну очень приятно. Подтверждаю на все 100%. Ловлю себя на мысли, наверное, такое ощущения складывается потому, что поведение мотоцикла соответствует желаниям наездника. Мне тоже, очень нравится как он себя ведет. Ему бы еще немножко легче стать, был бы вообще бомба. Точнее, еще более бомбезная бомба!
Ігор згоден з кожним словом, це мотоцикл мрія кому за 50, казав , кажу і буду казати краще за HONDA NC750X може бути тільки Новий HONDA NC750X, звісно це моя особиста думка
Вітаю вас друзі, дійсно для мене особисто HONDA NC750X це мотоцикл мрія яка здіснилась, чому так вважаю намагаюсь розповісти у цьому відео, але свою думку я нікому не нав'язую, бо у кожного з нас свій металевий кінь самий кращий друг та брат. Буду вдячний за лайки, вподобайки, підписку та ваші коментарі ви мотивуете знімати далі.
Привіт всим, якщо не вдаеться зустрітись з друзями, то хоча б сам проїдусь до міста звичайних зустрічей, зкупаюсь у річці, заточу морозива Стакан велікан, згадаю приемні моменти, друзі хто пам'ятае це місце вам привіт. з ВС.
Вітаю! Це точно, Stalker, немає цілей й все життя наче втратило свій сенс, особливо на фоні війни. Остається лише чекати та вірити у перемогу. Як а. Павло написав: "Віра є здійснення очікуваного, та впевненість у невідомому."
Привіт вам, Пробіг 55509 км, сезон 2022 року закрив Накатав 2112 км. нікуди особо не їздив тому не розумію звідкіля такий пробіг.
Вложение:
17,11_1.jpg [ 225.93 KiB | Просмотров: 16214 ]
АКБ відключив, оставив у мотоциклі, кожні 1,5 місяці буду ставити на зарядку, практикую такий спосіб вже декілька років, АКБ наче зберігаються нормально Всим мирного неба та перемоги
Всим привіт, нещодавно у темі Ігора Tigor спілкувались с приводу його цікавого та потрібного виробу, проставки під передню частину сідла, з такою проствкою сидіти краще дупа не зміщуеться у перед. А потім виявилось що Ігор зробив аж дві проставки та готовий поділитись, я звісно не відмовивсь велика та щира йому за це подяка, проставочка доволі якісно зроблена наче заводська. Буду ставити на мотоцикл розкажу та покажу на місті.
Відкрив мото-сезон 2023, звісно приемно проїхатись, і навіть посмішка задоволення присутня, тільки ейфорії немае, щимить душу, але знаю все буде Україна
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5