Зарегистрирован: 01 окт 2017, 20:46 Сообщений: 76 Откуда: Донецкая обл. Украина
Мото: ИЖ ПЛ-7, Lifan 150-10в(были),HONDA CBF500
По словам друзей-хондоводов у наших мотоциклов есть две заводских "болезни":недостаточное охлаждение реле-регулятора и высокая нагрузка на контактах датчика включения вентилятора. Дабы продлить жизнь данным узлам ставим на реле-регулятор кулер от процессора с какого-то компа и разгружаем датчик включения вентилятора установкой обычного жиговского реле.
У мене як фобія якась,я не можу спати коли в моєму авто чи мото щось не так.Якщо дозволяє бюджет,я як можно скоріше виправляю те,що не зробив попередній власник.У мене є знайомі,ті купили транспорт,покатались рік-другий і так продали нічого в ньому не робивши. А я автівку вилизую вже 10 років.хоть вона вже і стара,але є у неї і історія,харизма.Вона дарує комфорт і задоволення від керування.Я коли іду від неї до под'їзду,завжди на неї оглядаюсь.Красуня... Дурник одним словом)))
У мене як фобія якась,я не можу спати коли в моєму авто чи мото щось не так.Якщо дозволяє бюджет,я як можно скоріше виправляю те,що не зробив попередній власник.У мене є знайомі,ті купили транспорт,покатались рік-другий і так продали нічого в ньому не робивши. А я автівку вилизую вже 10 років.хоть вона вже і стара,але є у неї і історія,харизма.Вона дарує комфорт і задоволення від керування.Я коли іду від неї до под'їзду,завжди на неї оглядаюсь.Красуня... Дурник одним словом)))
Я вас розумію бо сам такий, якщо техніка боліе, тоді погано спиться і спокій приходе тоді коли знаходиться рішення або запчастини для залізного коня, я особисто всі свої мотоцикли наділяю душею і відношусь як до близьких друзів, мабудь прочитавши хтось з молоді скаже старий пердун зовсім Ку-ку, але з мотоциклами вже 38 років, всякого бувало, навіть декілька ДТП, але катаюсь досі з великим задоволенням, перепрошую щось згадалось.......
А ще таке питання : в стоці стоять зірки 15*41. При 5000 обертів маю швидкість 100 км/год. ( на 6 передачі), що трохи забагато (оберти ),як на мене. Чи варто поставити зірки 16*38 ? Не буде тяжко моту на 6 передачі ?
Зарегистрирован: 19 май 2012, 08:33 Сообщений: 474 Откуда: г. Хмельницкий
Мото: Honda Steed 400
Тел.: 0965661304
На "звичайній" CB500 в стоці стоять 15/40, швидкість десь між 100 і 110 на 5000 обертах, як на мене це норм, по факту середина діапазона, мотору абсолютно легко на цих обертах. У Yamaha XJ600 теж 100-110 на 5000 обертах. Міняти зірки заради менших обертах на шостій передачі = втратити тягу на низах і динаміку під час розгону. Як на мене, японці не дурні і одразу створюють мот в оптимальних як для нього параметрах)
Хлопці,якого бренду купити пірья вилки ? На мотопрксі є якийсь jmt, також бачив в інших магазинах TLT.Цінник +- однаковий, питання в якості.Пілксжіть, будь ласка.
Цитата:
Сделали ревизию передней вилки.Замена сальников,всех втулок и конечно-же масло Fuchs SILKOLENE RSF 2.5
Фокус не пройшов В кінці того сезона вилка знову стала потіти,тому купляємо нові штоки,сальникі та пильникі оригінал ну і по традиції масло Fuchs SILKOLENE RSF 2.5.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6