Достойний апарат. Теж заглядаюся інколи на нього, але знайомий каже, ща на мій зрізт і комлекцію (182/95) може бути малуватий. Але треба помацати, бо "люди кажуть" - то таке )
У мене 188/95 , може і малуватий але мені подобається . Да і як це малуватий , низький , вузький чи короткий ? Можна і більший узяти але значно важкіший , я вибирав ще по весу мотика , мене питали ти що носити будеш? Але коли пару раз уронив його то різницю у кілограмах при підійманні чуєш одразу , да і на місці іноді катаєш туди сюди .
Я не знаю, що мав на увазі знайомий (до речі, теж версісовод), коли казав, що "малуватий". Це треба "міряти" От мені Версіс був "малуватий". Поставив трохи вище кермо, занизив підніжки, переробив сидіння - став "як раз". Стром - "як раз" в стоковому варіанті (ну хіба що кермо трошки б ближче). ТДМ900 стокова - наче "як раз", але посадка не комфортна. Хоча мотор - божествений. В цьому класі не "приміряною" залишилася лише СБФ )
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4