Володя, мои поздравления и удивление!!! С 750 на 400.... . Хотя с твоим стилем езды, думаю то что нужно. Я как увидел то подумал это новый 500х, а оказывается есть и 400.... . Будим следить за твоим знакомством с этой моделью.... Заинтриговал по полной..... . По весу он легче чем 750? Комфортный по лесам и полям, но у семисотки центр тяжести ниже. Сообщим, с нетерпением жду повествование!!!!
Юра дякую, різниця 750 та 400 відчуваеться, але СВ легкіша, та я не тянусь до руля як на NC, коротше СВ мій розмір
Дякую Ігор, історія дуже швидка заїхав подивитись що свіженького приїхало з Японії побачив цього красеня, уважно оглянув, послухав, а головне посидів, рішення прийняв.
Пробіг на сьогодні 51750 км. замінив Охолоджуючу рідину G-11 Green, щоб зробити таку просту процедуру треба зняти дуги безпеки та праву сторону паластику, у старіших моделях було простіше була можливіть відкрутити лише внутнішню накладку горловини радіатора, у модеелі 2020 треба знімати всю праву сторону Доречі злита ОР у дуже гарному стані, можливо була свіжа, але мені це невідомо, тому G-11 треба замінювати кожні 3 роки.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 11