Зарегистрирован: 20 сен 2016, 18:49 Сообщений: 2056 Откуда: Запоріжжя
Мото: Honda NC700XA
Тел.: +38-067-61-91-611
Волей случая, вчера был в Межигорье. Это то, что в Киеве, поместье Януковича. Посмотреть там конечно есть много на что, но лично мне, запомнился один персонаж. Находится он в гараже Януковской ретротехники. Не знаю почему он оказался в гараже ретро, он 2012 года изготовления, но не столь это важно. Фото, конечно, не передает всей красоты данного объекта, но не могу ими не поделиться. Честно скажу, если смотреть в живую, аж дух захватывает. Вот он:
Вложение:
2.jpg [ 101.56 KiB | Просмотров: 11396 ]
Вложение:
3.jpg [ 112.13 KiB | Просмотров: 11396 ]
Вложение:
4.jpg [ 154.09 KiB | Просмотров: 11396 ]
Вложение:
5.jpg [ 114.47 KiB | Просмотров: 11396 ]
Вложение:
6.jpg [ 139.63 KiB | Просмотров: 11396 ]
На фото со мной, видно, что мот не очень большой. Но его характеристики впечатляют.
Нечто футуристическое , фантастика входит в жизнь . Спереди грозный вид , наверно японцы черпают идеи из своего аниме , или технологии диктуют свою форму жизни . Кавасаки Н1 , теперь Ямаха .
Зарегистрирован: 20 сен 2016, 18:49 Сообщений: 2056 Откуда: Запоріжжя
Мото: Honda NC700XA
Тел.: +38-067-61-91-611
Не знаю, может видео надо в другую тему. Но, просто начало про этот мот было тут. Честно говоря, не думал что Boss Hoss кто то эксплуатирует. Думал, что он, как бы, больше коллекционный. Ан нет! Есть такие экстремалы.
До Тотулів нерідко звертаються відомі компанії, бажаючи отримати унікальний байк, який є втіленням їхнього бренду. Колись таким вимогливим замовником стала компанія Caterpillar. Майстрам довелося неабияк потпрацювати, щоб зробити мотоцикл схожим на... трактор. Дивлячись на CAT Bike, можна сміливо стверджувати, що із завданням Тотули впоралися. Величезні для чопера колеса із суцільними дисками, грубі сліди зварювання на рамі, вихлопна труба, висока і вугільно-чорна, як у трактора. Новий чопер оцінили в півмільйона доларів, але продавати не стали. Замість цього творці повезли своє дітище в турне по Америці, яке отримало назву «Cat Chopper тур».
Зарегистрирован: 14 авг 2013, 16:09 Сообщений: 1829 Откуда: Славянск
Мото: Geon X Road 250CB Black
Тел.: 0505286723
Американський виробник мотоциклів Harley-Davidson презентував свій перший електромотоцикл — LiveWire на виставці в Мілані. Електромотоцикл LiveWire має сім різних режимів роботи, та сенсорну інформаційно-розважальну систему, яка дозволяє керувати музикою та GPS за допомогою Bluetooth. Мотоцикл також оснащений бортовим зарядним пристроєм, який дозволяє заряджати LiveWire через більшість стандартних побутових розеток.
Детальніші технічні характеристики та ціну електромотоцикла компанія, наразі, не повідомила.
Натомість, як повідомляв Wire, потужність концепту LiveWire становила 74 кінські сили, а батареї забезпечували дальність ходу в 85 кілометрів, при терміні зарядки в 3,5 години. Прототип також розганявся до швидкості 100 км/год менш ніж за 4 секунди, а максимальна швидкість обмежувалася комп'ютером до 160 км/год.
Продаж LiveWire розпочнеться з 2019 року в Північній Америці та Європі.
Нагадаємо, у червні 2016 року Harley Davidson пообіцяла розробити та поставити перший електромотоцикл замовникові протягом п'яти років.
Згодом керівництво компанії оголосило, що в найближчі десять років Harley Davidson випустить сто електромотоциклів двох класів.
Також у травні 2017 року повідомлялося, що електромотоцикл Harley Davidson отримає звук реактивного двигуна. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hDc2oViryps[/youtube]
_________________ Молодые мотоциклисты выбирают конечный пункт и едут. Старики выбирают направление и едут.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 22